Οδηγίες εγγραφής μέλους στο site του Navimate
Πως να κάνετε εγγραφή στο δικτυακό τόπο του NavimateTM για να κατεβάσετε τις αναβαθμίσεις

Στον δικτυακό τόπο www.navimate.gr  στην αριστερή κάθετη στήλη πατήστε το σύνδεσμο ΜΕΛΗ και κατόπιν πατήστε το σύνδεσμο Εγγραφή Μέλους και εμφανίζεται η παρακάτω οθόνη.

 

Κατόπιν, συμπληρώστε τα απαιτούμενα στοιχεία στη φόρμα, στο πεδίο Όνομα χρήστη, Κωδικός και Επανάληψη κωδικού θα σημειώσετε τα στοιχεία με τα οποία θα μπαίνετε αργότερα στην ιστοσελίδα μας, με λατινικούς μικρούς χαρακτήρες (π.χ. demo) Στο πεδίο Ηλ. Διεύθυνση (email) θα σημειώσετε το email σας(π.χ. demo@yahoo.gr).

Στα Προσωπικά στοιχεία θα σημειώσετε τα στοιχεία σας. Στο πεδίο Όνομα και Επώνυμο το όνομά σας και το επώνυμο αντίστοιχα. Στο πεδίο Τηλέφωνο το τηλέφωνό σας είτε κινητό είτε σταθερό.Το πεδίο Διεύθυνση είναι προαιρετικό.

Στα στοιχεία προϊόντος εάν θυμάστε την ημερομηνία αγοράς καθώς και το κατάστημα (Τόπος αγοράς) απο το οποίο αγοράσατε τη συσκευή Navimate. Υποχρεωτικό πεδίο είναι η Συσκευή ή το Λογισμικό Navimate στο οποίο μπορείτε να σημειώσετε ή τη συσκευή σας ή το λογισμικό που τρέχει στη συσκευή (π.χ. Navimate 420 Xtreme).

Τέλος σημειώστε σε ασφαλές μέρος του κωδικούς πρόσβασης στο δικτυακό τόπο για μελλοντική χρήση και πατήστε το πλήκτρο Εγγραφή. Τώρα είστε έτοιμοι να κατεβάσετε την πιό πρόσφατη αναβάθμιση ή οποιεσδήποτε ενημερώσεις βγούν για την εφαρμογή. Σε περίπτωση που τους χάσετε επικοινωνήστε με την Compucon ΑΒΕΕ, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης NavimateTM.